RECERCA DE FEINA, EINES 2.0

Twitter

Twitter és una plataforma de micromissatgeria que permet publicar missatges de text curts (fins a 140 caràcters) i conversar amb els altres usuaris/es per mitjà de navegadors web o a través de clients d'escriptori i de telefonia mòbil. La conversa és oberta a Internet (encara que es poden protegir les converses d'un compte perquè només les puguin veure els seus seguidors/es) i s’hi construeixen xarxes socials a partir del seguiment dels usuaris/es que ens interessin. Seguint (following) i seguidors/es (followers).

http://www.twitter.com

INFO PDF

Facebook

Aquesta xarxa social és una plataforma per comunicar-nos i compartir, entre Usuaris/es que coneixem, informació, fotografies, vídeos i enllaços. A més, els usuaris/es poden participar a les comunitats que els interessin.

http://www.facebook.com

INFO PDF

LinkedIn

És una plataforma d’interacció de professionals perquè intercanviïn experiències per millorar la seva praxi laboral. El portal permet crear grups d'interès al voltant d'iniciatives o projectes concrets, fer o respondre preguntes, publicar o buscar llocs de treball.

http://www.linkedin.com

INFO PDF

Blogs

Els Blocs permeten publicar textos o articles d’un o varis autors/es de forma cronològica. Els "posts" (com s’anomenen aquestes publicacions) poden ser comentats per altres usuaris/àries i compartits en diferents plataformes 2.0.

http://www.blogger.com
http://www.wordpress.com

INFO PDF